Transport Gratuit

La orice comanda

Livrare in 24 ore

Oriunde in Romania

Retur in 14 zile

Indiferent de motiv

Calitate Garantata

Peste 800 de modele pe stoc

Politica de livrare

Pe teritoriul Romaniei, termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Clientul va fi contactat telefonic in scurt timp de la plasarea comenzii (de luni pana vineri) si i se va comunica termenul exact de livrare pentru produsul comanda.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport prin Fan Courier pe teritoriul Romaniei este:

GRATUIT pentru orice comanda, indiferent de valoarea acesteia si de localitatea in care se face livrarea.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre firma SC DRAMAT CONS MANAGEMENT SRL si va contine numarul de AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

Firmele de curierat prin care se vor face livrarile sunt FAN Courier si GLS Courier

Comenzi telefonice: 0762.685.685